you

Vi söker en originalare

Hej du formstarka, noggranna och supertrevliga originalare. Vi heter YouMe Agency och är en varumärkesbyrå.

Det innebär att vi älskar varumärken och brinner för att göra företag och organisationer framgångsrika. Vi jobbar med strategisk varumärkesrådgivning, design och aktivering samt försöker hela tiden ligga i framkant för att ta ut våra projekt i både nya och traditionella kanaler. Vi har ett brett register och ett holistiskt förhållningssätt till våra uppdrag. Men vi saknar något. Vi saknar dig.

Arbetsuppgifter:

Eftersom design är ett av våra huvudområden får du stora möjligheter att använda dina formgivarkunskaper och arbeta med layout, originalframställning, retusch och bildhantering för våra kunder. Hos oss får du arbeta med allt från tryckta och digitala kampanjer till broschyrer/rapporter, produktblad, årsredovisningar och presentationer. Du arbetar nära AD och formgivare, men trivs också med att jobba självständigt och tar ansvar för korrekturvändor mot bland annat tryckerier.

Vi söker:

Du är en formsäker och driven orginalare/grafisk formgivare med minst 3 års erfarenhet från reklambyrå, inhousebyrå eller liknande. Du är van att leverera färdiga original till tryck, arbeta under tidspress och hålla deadlines. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, strukturerad och dina ögon är tränade för att se detaljer. Självklart har du goda kunskaper i Adobe CS och då framförallt InDesign, Illustrator och Photoshop. Kan du ännu mer är det såklart ingen nackdel. Vi tänker då snarast på att du har erfarenhet från digital, interaktiv design men även är trygg i att få ihop en snygg Powerpointpresentation. Och självklart behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Här hittar du lite mer info om oss, men nu vill vi gärna veta vem du är. Så skicka din CV och ett kort brev om dig själv till info@youmeagency.se

Intervjuer sker löpande.